dissabte, 8 d’octubre del 2011

PABLO HASÉL sense càrrecs ja !!!

*Rayes Lebled la veritat ofèn.*
Hamada Ben Amor "*El Général*" és el *Pablo Hasél* tunisià, quan la  primavera àrab despertava per la desesperació de les promeses incomplertes i el no futur del neocapitalisme aquest raper creà un autèntic himne dedicat al seu "borbó" Ben Ali <http://www.youtube.com/watch?v=-jdE_LpmAIQ> d'una nova generació on la única por és que les coses segueixin la deriva actual, ja no hi ha por a la repressió policial que treballa per mantenir als paràsits. El jovent és sap preparat per a crear una nova societat. Hamada Ben Amor fou detingut per les seves lletres, setmanes després de la seva detenció el "monarca" tunisià tingué que fugir del país, la revolta s'iniciava.
Ens volen fer creure que les reivindicacions que vivim a casa nostra res tenen a veure amb l'anomenada "primavera àrab" aquí vivim amb democràcia i aquí tenim sanitat i escoles i llibertat d'expressió... potser valdria la pena parlar amb algun tunisià i preguntar-li si tenien o no tenien democràcia, sanitat, educació i llibertat d'expressió, a Tunísia hi ha un molt bon sistema educatiu, un bon sistema sanitari i els seus líders sempre els han dit que les seves decisions són preses per al poble, la participació en les decisions polítiques aquí i a Tunísia no tenen cap diferència en el fons, únicament en la forma i ja no diguem si comparem el Rais Ben Alí que porta 40 anys en el poder amb el nostre Rais Juan Carlos.
Cal també parlar de la llibertat d'expressió, per això mirarem l'àmbit musical, on durant anys s'ha perseguit a cantants crítics com *Fermín Muguruza*, el qual va tenir molt complicat actuar en el territori de l'estat espanyol sota pressions de la AVT i l'any 2005 va acabar declarant a l'Audiència Nacional, l'any següent (2006) era el grup *Soziedad Alkoholika*el que va passar per l'Audiència i finalment fou absolt per "enaltecimiento del terrorismo" després fou Esperanza Aguirre i la AVT la que intentà  empresonar a *Los Chikos del Maiz*, grup Valencià, aquest cop la AN arxivà el cas.
Els ponentins tampoc no és el primer cop que xafen la AN, l'any 2003 aquest tribunal polític encausà a tres joves de Torà acusats de terrorisme.
Aquest tribunal, que es dedica a decidir quines idees són correctes i quines són il·legals, avui ha detingut al nostre company *Pablo Hasél*, per atacar als Borbons, la família dictadora, esperem que el referent tunisià
esdevingui en predicció i la família reial tinguin els dies comptats i vagin  a fer companyia a la família Ben Alí amb els seus amics dictadors Saudites o alguna cosa pitjor.

Exigim:
- Llibertat Pablo Hasél, sense càrrecs !!!
- Llibertat presos polítics!
- Desaparició de la Audiencia Nacional
- Referèndum sobre la monarquia.
http://www.myspace.com/hasel11
GP.